Menu's


Download menu Download bestelfiche

GERECHTEN KERST EN EINDEJAAR
2021-2022


KOUDE APERITIEFHAPJES

Gerookte paling/ ganzenlever €11.00/4 stuks

rode biet/ kalamansi

Garnalen/ Canadese kreeft €11.00/4 stuks

groene kruiden/ kerrie

xxxxx

WARME APERITIEFHAPJES

Sint jacobsvrucht €11.00/4 stuks

bataat/ schorseneer/ jus van eekhoorntjesbrood

Quiche €11.00/4 stuks

zongedroogde tomaat/ basilicum/ Parmezaanse kaas

xxxxx

SOEPEN

Bisque van Canadese kreeft geparfumeerd met armagnac € 16.00/liter

Roomsoep ‘Agnes Sorel € 9.00/liter

xxxxx

OESTERBEREIDINGEN (inclusief 21% BTW)

Zeeuwse platte oesters € 21.00/ 6 stuks

koud (vers opengemaakt, citroen en oesterbrood)


Creuse oesters € 24.00/ 6 stuks

gegratineerd met champagnesaus


xxxxx

KREEFTENBEREIDINGEN (inclusief 21% BTW)

Halve Canadese kreeft (550 gram) “belle vue” € 27.00 p.p.

Halve Canadese kreeft (750 gram) “belle vue” € 30.00 p.p.

Halve Canadese kreeft (550 gram) met fijne groenten, Thaise rode curry en fettuccine € 27.00 p.p.

Halve Canadese kreeft (750 gram) met fijne groenten, Thaise rode curry en fettuccine € 30.00 p.p.

xxxxx

KOUDE VOORGERECHTEN

Noorse zalm (huis gerookt) € 18.00 p.p.

panna cotta van bloemkool, komkommer, rode biet en dille


Scampi (black tiger) € 20.00 p.p.

krokante salade van venkel, paprika, courgette en dragonmayonaise


xxxxx

WARME VOORGERECHTEN

Beursje € 20.00 p.p.

scampi, zeeduivel en zeetong, gewokte groenten en Thaise rode curry


Ravioli* € 18.00 p.p. - € 22.00 p.p.*

boschampignons, truffel, jus van eekhoorntjesbrood


xxxxx

VISGERECHTEN

Vispannetje* € 22.00 p.p. - € 26.00 p.p.*

zalm, zeetong, kabeljauw, Zeeuwse roem en scampi, fijne groenten en witte wijnsaus, *hertoginnenaardappelen


Kabeljauwhaas* € 28.00 p.p.*

aardappel/ preistoemp, panchettaspek, kruidige witte wijnsaus


xxxxx

VLEESGERECHTEN

Hoeve parelhoen € 19.00 p.p.

filet gevuld met boschampignons, saus ‘Fine champagne’, witloof, tarte tatin van appel, veenbessen, knolselder, verse aardappelkroketten

Hertenkalf € 19.00 p.p.

ragout met spek en champignons, , witloof, tarte tatin van appel, veenbessen, knolselder, verse aardappelkroketten

Kalfslende € 22.00 p.p.

op lage temperatuur gegaard, wintergroenten, boschampignonroomsaus, gegratineerde aardappelen

Hertenkalf € 26.00 p.p.

sausje met speculoos, witloof, tarte tatin van appel, veenbessen, knolselder, gegratineerde aardappelen

xxxxx

DESSERT

Ananas € 8.00 p.p.

toblerone, bourbon vanille

Melkchocolade € 8.00 p.p.

piemonte hazelnoot, shiso, florentine



Gerechten met een * kunnen als hoofdgerecht verkregen worden.


  • • warme gerechten zijn oven klaar
  • • een eenvoudige handleiding wordt bij de gerechten meegeleverd
  • • kwaliteit is onze garantie. Bestel daarom tijdig!
  • • bestellen kan door het invulformulier door te mailen naar peter.de.munter1@telenet.be
  • • we stellen het op prijs uw kerstbestelling te ontvangen tot 20 december 2021 en uw eindejaarsbestelling tot 27 december 2021
  • • gelieve vooraf te verwittigen indien personen met voedselintolerantie
  • • contante betaling bij afhaling of via overschrijving BE07 0862 4653 9166
  • • al onze gerechten zijn inclusief 6% btw, oester- kreeftenbereidingen 21% btw
  • • brood en boter voorzien bij alle soepen en voorgerechten
Afhaling gerechten:
op kerst- en oudejaarsavond van 14u30 tot 17u00
op kerst- en nieuwjaarsdag van 10u30 tot 11u30


Gesloten van:
27 december tot en met 30 december 2021,
lege schotels kunnen teruggebracht worden vanaf maandag 27 december 2021 en vanaf maandag 3 januari 2022.


Per bestelling vanaf 125 euro ontvang je 1 gratis fles cava
Actie geldig bij bestellingen en afhalingen tot en met 2 januari 2022