Menu's


Download menu Download bestelfiche

Paasmenu

(verkrijgbaar 31 maart en 1 april 2024)

 

Exquise aperitiefhapjes

Gerookte zalm

bloemkool | zure room | haringeieren

Pithivier

kwartel | spinazie | Port

Asperge

roomsoep | bieslook

 

XXXXX

 

Voorgerechten

Carpaccio rund | Canadese kreeft (koud)

krokante groenten | truffelmayonaise

Of

Cath of the day | gamba (warm)

bouillabaisse | venkel

 

XXXXX

 

Hoofdgerechten

Kalfsribeye (traag gegaard)

dragonsaus | lentegroenten | gegratineerde aardappelen

Of

Lamsfilet (supplement € 5.00)

rozemarijn | lentegroenten | gegratineerde aardappelen

Of

Kabeljauwhaasje (supplement € 4.00)

op vel gebakken | lentegroenten | kruidensaus | krielaardappelen

 

XXXXX

 

Nagerecht

Melkchocolade

crèmeux | aardbeien | limoen

Prijs per persoon: € 58.00 (inclusief BTW 6 %, brood en boter)

 

Gerechten apart verkrijgbaar:

VOORGERECHTEN

Carpaccio rund | Canadese kreeft

krokante groenten | truffelmayonaise

€ 26.00 p.p.

 

Cath of the day | gamba (warm)

bouillabaisse | venkel

€ 24.00 p.p.

 

HOOFDGERECHTEN

Kalfsribeye (traag gegaard)

dragonsaus | lentegroenten | gegratineerde aardappelen

€ 26.00 p.p.

 

Lamsfilet

rozemarijn | lentegroenten | gegratineerde aardappelen

€ 32.00 p.p.

 

Kabeljauwhaas

op vel gebakken | kruidensaus | lentegroenten | krielaardappelen

€ 30.00 p.p.

 

NAGERECHT

Melkchocolade

crèmeux | aardbeien | limoen

€ 8.50 p.p.

 

Gerechten kunnen afgehaald worden:

Paaszondag 31 maart en paasmaandag 1 april vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur

Bestellingen kunnen tot en met woensdag 27 maart 2024

Betaling bij afhaling cash of via bancontact